dissabte, 28 de gener del 2017

Mireu, mireu...

Us heu fixat quines cares fan els alumnes del Club de Lectura de l'Odissea??? Què els passa?
Ahhhhh! Ja ho veig! Estan d'estrena!
Mireu, mireu,  on estan asseguts i on recolzen els llibres! Es tracta d'un nou invent que els permet disposar d'una petita taula per recolzar el llibre o la llibreta que utilitzen per prendre notes i treballar.
Se'ls veu contents! ;)



Si un genio me concediera tres deseos...

Què faríeu vosaltres si un geni de la llàntia us concedís tres desitjos? Aquest és el tema sobre el qual hem escrit aquest cop al Club de Lectura.
Aquí teniu el relat guanyador escrit per la Maria Bolde que ens està sorprenent cada dia amb les seves originals històries!
Felicitats, Maria!

Si un genio me concediera tres deseos...
Eran las diez de la noche, me pesaban los párpados y lo único que quería era acostarme. Así que eso hice. Se me estaban a punto de cerrar los ojos, cuando de repente... ¡me cayó una lámpara en la cabeza! Me hizo un buen chichón, pero lo bueno es que en el mismo instante, aparecí en una casa hecha de caramelo, apareciron ocho cachorritos de perro y unas bambas de hoquey nuevas. Cuando estaba a punto de comerme un trozo de la pared de mi casa, de jugar con los cachorritos y de probar mis bambas nuevas, todo desapareció de golpe y me desperté. 
¡Era todo un sueño! En ese momento pensé que si pudiera pedir tres deseos a un genio, uno de ellos sería repetir este sueño.


dissabte, 21 de gener del 2017

El misteri dels profes

Aquest cop és el text del Víctor Jurado el que han triat els seus companys com a guanyador del micro-relat que convidava a imaginar què li podríem preguntar a un/a mestra/e.
Enhorabona, Víctor!!

El misteri dels profes
Sempre m'he preguntat per què cada cop que li pregunto a algun profe quants anys té, mai em respon. No sé si és perquè nosaltres creiem que sembla més jove o més gran.
L'Alícia és molt simpàtica, potser ella m'ho diu.
- Alícia, m'agradaria preguntar-te...

dilluns, 16 de gener del 2017

Nou trimestre, nous grups als Clubs de Lectura!

Amb el segon trimestre es renoven els aires als Clubs de Lectura. 
Sota el títol "Algo que odio que me guste", ja tenim el primer guanyador del concurs de microrelats d'aquest període.
El Joel Magdaleno s'ha posat a la pell d'un "Youtuber" i ens ha regalat aquesta història. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres.
Enhorabona, Joel!

"Algo que odio que me guste"
¡Hola, chicos!
Soy Santi y hoy os traigo un video que creo que os va a gustar. Trata sobre un chico que va criticando por las redes sociales. Así que cuando me llegó la noticia de que me había criticado a mi, decidí comentar uno de sus videos (no creí que le importase)... Pero, cuál fue mi sorpresa que al ver el video...¡casi me meo de la risa!
No me creo que ese personaje pueda ir criticando a youtubers, ese "hater" más que darme miedo, me provoca risa. Odio que me guste ese niño.
Bueno, no me voy a enrollar más, así que..."¡Dentro video!"