dijous, 26 d’octubre del 2017

"Mi momento favorito del día"

Tots tenim un moment al llarg del dia que ens agrada especialment... per uns és quan arribem a casa i per fi, podem seure al sofà i descansar una miqueta; per altres, quan abans d'anar a dormir, podem llegir una estona aquella història tan interessant que ens té tan enganxats...d'altres deleixen per que arribi el moment de menjar les postres o inclús n'hi ha que som especialment feliços quan veiem la cara d'algú que esperem que entri per la porta.
La Judith Ros ens explica en el micro-relat guanyador d'aquesta setmana, els moments preferits d'un personatge de ficció que es diu Jaime. No us el perdeu! Enhorabona, Judith!


Mi momento favorito del día
Hola, me llamo Jaime y me gustan mucho los estudios. Hoy os voy a explicar mi momento favorito del día. Yo no voy al colegio porque no quiero, pero os estaréis preguntando cómo sé tantas cosas. Pues bueno, os lo voy a explicar. A la hora de matemáticas, me voy a Numerolandia a contar con los números; a la hora de catalán, me voy a buscar a mi dragón y me voy con él a visitar el diccionario; a la hora de inglés, me teletransporto a Londres a comprar M&M y hablo en inglés con el cajero; a la hora de conocimiento del medio, me voy con las rosas y las margaritas a jugar... ¡Y estos son mis momentos favoritos del día!

3 comentaris: