diumenge, 24 de gener del 2016

Naturalment Hexàgons

Naturalment Hexàgons... Amb aquest títol us desvetllem el nom de la fotografia que ha estat seleccionada entre totes les que han pres els alumnes de 6è de Primària per tal de presentar-nos al concurs de Fotografia Matemàtica que cada any convoca l'ABEAM (Associació de Barcelona per a l'estudi i l'aprenentatge de les matemàtiques). 
Moltes felicitats a tots els alumnes que ens heu enviat les vostres matemàtiques capturades en una imatge i en especial a la Cristina Rodríguez Rovira per la seva originalitat!

dijous, 14 de gener del 2016

Nou trimestre, noves aventures!

Sense que ens hagi donat temps a adonar-nos-en, ja és aquí el segon trimestre i, creieu-me que ve carregat d'aventures i aconteixements!! Uns de més habituals i que formen part de la nostra manera de fer a l'escola i d'altres que sens dubte ens sorprendran! Així que comencem aquest nou període acceptant els reptes i disposats a gaudir al màxim de tot el que ens espera!
Voleu que us en fem cinc cèntims?...
Doncs bé, aquest trimestre viatjarem a Hollywood a través dels musicals i les coreografies que ja es preparen a les classes d'Educació física amb el Bernat i la Mariona i recollirem algun Òscar a les classes d'anglès i Plàstica amb la teacher Montse i la Manoli. El Joan Marc ens endinsarà en algunes escenes mítiques del cinema a través de les bandes sonores i acompanyarem als nostres amics petits de P5 al món dels contes representant per a ells espectacles d'ombres xineses.
Desxifrarem enigmes matemàtics amb què ens repten algunes pel·lícules, coneixerem els orígens del cinema, jugarem amb els taumàtrops i crearem un zoòtrop... tot això i moltes més coses ens esperen en el Projecte "3, 2, 1... Acció!"
Però no serà aquest l'únic projecte del trimestre...ens convertirem també en autèntics experts en vulcanisme i mitologia amb el Projecte "Volem ser Herois" que ens acabarà portant a l'aventura més emocionant del trimestre, LES CONVIVÈNCIES!!!

I per si tot això us sembla poc...agafeu-vos, que encara queda el teatre en anglès, la celebració del Dia de la Pau, una jornada d'entrenaments a Can Jofresa per preparar les OLIMPÍADES de principis del tercer trimestre, Carnestoltes, la Setmana de la Resiliència... I un munt d'altres coses que us anirem explicant!

Pinta bé, el trimestre, oi?